Varukorg

0 varor 0 kr

Till kassa

Boka säljkontakt

 

Ring ossRing oss+46 304 80 90 80

Bli uppringdBli uppringd

NyhetsbrevNyhetsbrev

Däckställ

Däckställ är ett enkelt sätt att få ordning i garaget eller på verkstaden. Våra däckställ finns som kompletta sektioner men kan också köpas i lösa delar och skräddarsys efter dina behov. Vi har däckställ för personbils-, lastbils- och bussdäck.

 

De däckställ som vi erbjuder är alla kraftiga och av hög kvalitet men är ändå lättmonterade och erbjuder en mycket flexibel förvaring för både däck och fälgar. Vi har däckställ som ger maximal anpassningsmöjlighet, då man när som helst kan bygga om dubbla ställ till enkla, eller tvärtom. Vinklade balkar som är specialkonstruerade för just däck och fälgar innebär att de lagras skonsamt och balkarnas konstruktion bidrar dessutom till att stabilisera våra däckställ. Du kan också kombinera däckställen med hyllplan om så önskas.

 

Vi erbjuder också staplingsbara däckpallar. Ett mycket flexiblet system som gör det möjligt att transportera en mängd däck på pall utan manuell hantering.

 

För större projekt offererar vi gärna en skräddarsydda lösningar eller mobila förvaringssystem. En vanlig lösning för större volymer är entresol.

 

Läs mer om entresoler.....

Se hela sortimentet av däckställ...

Däckställ - Garage

 

 

Klicksystem - monteras helt utan skruvar. Välj grund- eller förlängningssektion 250 kg lastkapacitet per balkpar. Förzinkade gavlar och däckbalkar med längden 1 000 mm.

 

Läs mer!

Däckställ - Volym

 

 

Ni kan egentligen bygga hur stor däckförvaring som helst med hjälp av våra enkelt monterade ställ.

 

 

 

 

Läs mer!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Däckställ - Buss & lastbil

 

 

Större däck kräver stabilare konstruktioner. Vi kan erbjuda er även detta. På bilden ses ett ställ där däcken står på högkant men vi kan också erbjuda ställ där däcken ligger plant.

 

Läs mer!

Kontakta oss å hjälper vi dig!

bg_bottom.png