Varukorg

0 varor 0 kr

Till kassa

Boka säljkontakt

 

Ring ossRing oss+46 304 80 90 80

Bli uppringdBli uppringd

NyhetsbrevNyhetsbrev

 Verktygstavlor för smart förvaring

 

Vi har tre olika system för smart förvaring av verktyg och andra mindre saker på vägg. TSM erbjuder bra service, egen tillverkning och har lång erfarenhet av att erbjuda lagerlösningar av olika storlekar som håller länge.

System Smart 10/20

 

En verktygstavla med krokar som finns i flera olika storlekar, anpassade för vårt unika kroksystem som gör det lätt att snäppa fast och ta bort krokarna.

 

Dessa tavlor är populära på bland annat bilverkstäder och går att kombinera på många olika sätt med de olika tillbehör som finns. Verktygstavlorna tillverkas hos oss av kraftigt epoxylackerad perforerad stålplåt med 10 fyrkantshål som sitter 20 mm c/c.

 

Kanterna är bockade för att högre vridstyvhet ska uppnås och verktygstavlan har vårt flexibla system av krokar.

 

Mer info: 

Tavlor & kroksatser Smart 10/20

Tillbehör Smart 10/20

 

System Smart SK

 

Ett system med perforerade plåtar, på vilka du sätter förvaringslådor med öppning (SK).

 

Det finns en mängd olika tillbehör och panelerna går att montera på ett arbetsbord med hjälp av särskilda hållare. Vi säljer kompletta set med panel och tillhörande lådor. En mycket bra verktygstavla som finns tillgänglig i flera storlekar, som alla har vårt unika kroksystem, vilket gör det mycket lätt att snäppa fast och ta bort krokar.

 

I System Smart får man en bra verktygstavla som går att kombinera på flera olika sätt med det stora utbudet av tillbehör. 

 

Mer info:

Sortiment Smart SK

System Smart 9/38

 
Detta system består av blå verktygstavlor i stålplåt med 9 mm hål och 38 mm hålavstånd, där av namnet 9/38. Det finns tre storlekar på tavlorna att välja mellan, tre olika kroksatser och över 50 andra tillbehör.

 

Det finns många verktygstavlor med denna hålindelning på marknaden och våra produkter passar till alla.


Mer info:

Tavlor & kroksatser Smart 9/38
Tillbehör Smart 9/38

bg_bottom.png